måndag 30 april 2007

Vådan med att blogga (ny i leken)


Haj på er allaihopa!

I dessa tider ska ju alla ha sin egen blogg, och man kan onekligen fråga sig varför? Är det kanske för att alla vill ha sin tid i rampljuset, sina "fifteen minutes of fame"? Är det för att alla vill verka viktiga och intressanta? Eller kan det möjligen vara så att man verkligen anser sig ha något att säga, något att berätta och förmedla till omvärlden?

Well, jag hoppas tillhöra den senare kategorin. Men så vet jag ju också med mig att jag är åtminstone lite mediakåt, så att säga.. Jag vill gärna framstå som viktigare än jag med all sannolikhet är! Och då förefaller ju bloggandet som ett ypperlig redskap att använda för att häva ur sig det mesta som man har i sinnet...

Nåväl. Eftersom "alla" nu för tiden ska blogga som fanken, så ska väl inte jag vara sämre än "alla" andra! Därför har jag nu sent omsider skapat mig min egen lilla bloggplats som jag hoppas att ni kommer att ha åtminstone en viss behållning av!

Vad jag kommer att avhandla här hänger mycket på vad som händer i mitt liv (inte allt för mycket precis) och vad som händer i omvärlden (betydligt mer vågar jag nog hävda).. Ämnena kommer nog att verka en smula spretiga och osorterade, men "so what" ... That's the story of my life..

/ mvh SethP.
/ hemsida: web.comhem.se/seth/

1 kommentar:

  1. Tja.. Jag ser fram emot era kommentarer, så.. kör hårt!

    SvaraRadera