lördag 14 juni 2008

Hjälp Mozilla Firefox slå världsrekord!

I dagarna (den 17 juni) lanserar Mozilla den nya versionen av webbläsaren Firefox. Och det gör man med lite buller och bång genom att vädja till sina supporters att vara med och försöka slå världsrekord.

Det handlar om att försöka få så många människor att ladda ner programmet Firefox 3 (som givetvis är gratis, bra, utan reklam etc) under de första 24 timmarna efter att det släpps officiellt.

Du kan också delta genom att gå till lanseringssajten och registrera din e-postadress, vilket du gör genom att klicka på Pledge Now-knappen. Då får du chansen att hjälpa Mozilla att smiska upp Micro$oft en aning i alla fall! Och om du tittar på kartan under People who've pledged så tycker jag att det känns lite genant att Sverige ligger knappt före länder som Danmark och Norge.. Sverige borde ju åtminstone kunna bli ett "gult" land, eller hur? (Polackerna verkar däremot ha varit duktiga, men kartan tar dessvärre ingen hänsyn till de olika ländernas befolkningsstorlek.)

Personligen använder jag alltid Firefox istället för Internet Explorer, och det är inget som jag ångrar över huvud taget.


/ mvh sEt#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar