onsdag 11 juni 2008

Oj då!

Tänk om man kunde lära sig att uppdatera sin blogg lite då och då i alla fall? En blogg är ju ändå något som man ska skriva i med jämna mellanrum (åtminstone) istället för att låta den förfalla och samla damm.. Ibland tryter ämnesvalen. Man kommer helt enkelt inte på något vettigt att skriva om. Och ibland så är man bara otroligt lat. Eller så "glömmer man bort" sin stackars gamla (?) blogg.

Nåväl. Jag ska väl försöka bättra mig en smula på den punkten framöver! Lova något kan jag dock inte eftersom jag är vad man skulle kunna kalla en "sporadisk själ". ;)

Så, väl mött om någon vecka eller så i alla fall... hoppas jag.. om allt går som det ska...

/ mvh Seth.

PS: Hur gick det då med den där uppgraderingen av datormaskinvaran som jag skrev om förra gången, kanske du undrar? .. Jo, tack! Det gick helt galant. Lite problem på vägen stöter man ju på, men i mitt fall var det inte värre än att kontakterna till de där små lamporna framme på datorn, som visar att datorn är igång och att hårddisken jobbar, var lite dåligt beskrivna i manualerna. Det var svårt att utröna åt vilket håll de skulle vändas på moderkortet bara.. Men annars så handlade det mest om att ha tålamod, tungan rätt i mun (ibland) och att vara lite noggrann. Och nu har jag följaktligen i alla fall en snabb och fin liten räsermaskin! :)
DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar