söndag 1 mars 2020

SethP's repository v 10


Aaand... Here we go again!

Denna vecka har jag satsat på lite mera svenskt på min specialsida. Faktum är att två av tre tillagda verk den här omgången är svenska. Exakt vad det är för något får du se om du beger dig dit och använder samma gamla användarnamn och lösenord som vanligt. (Nej, jag har inte ändrat dessa "credentials" ännu.)

Användarnamn:  besökare
Lösenord:  letmeh4veit


Tilläggas bör kanske att det kanske har varit lite väl mycket elektroniskt/industriellt tidigare, till skillnad mot min inspirationskälla, radioprogrammet Lilla Bommen. Men det är liksom en personlig preferens jag har och inte heller radioprogrammet ifråga ryggade för att spela dylika alster. Men andelen elektrisk musik, alltså utan syntar, samplers och "skrot" var betydligt högre där än det har visat sig bli på min specialsida. Jag jobbar på det, så att säga.


OBS: Det verkar som att ju fler låtar jag har lagt upp på sidan desto långsammare läses de in (i din webbläsare så att säga). Så det kan hända att det inte funkar med att klicka att spela en låt precis omedelbart. Ge det bara en eller några sekunder så fungerar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar