måndag 23 november 2009

Kul sjukdom (?)

Jaha ja! Nu är man då alltså allvarligt sjuk dessutom.. Fy f-n! ;)
Fast det är något rätt märkligt med den här sjukdomen, för bara ett par dagar efter diagnos och efter att ha påbörjat den rätt kraftiga behandlingskuren så känner jag mig faktiskt "friskare" och piggare än någonsin!?

I vanliga fall är det bara en veckas utförsåkning på fina skidor i fina pister i fjäll eller alper som kan få mig så här pass pigg och uppåt. Men nu, efter att ha drabbats av den potentiellt dödliga sjukdomen Wegeners granulomatos, så är jag i princip lika pigg och uppåt som under skidåkningsdagar.. (Skumt.)

Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu, men om intresse finnes så googla på "wegeners granulomatos" så kommer det upp lite info. Det är en förhållandevis sällsynt åkomma så den är inte precis sådär allmänt känd.

Väl mött snart igen!
mvh sEt# (me' gott hopp om livet i alla fall)

PS: Jag funderar lite grann på att starta en helt ny blogg om just den här åkomman, men först ska jag "stilla mig" lite. Och så blir det ju till att samla lite mera material, kunskaper och åsikter först. DS

3 kommentarer:

 1. fortsätt med din behandling så kommer vi alla förmodligen lära känna en ny farbror Seth och det kommer att bli mycket spännande. den gamle var nog lite sisådär eller?
  Nicke

  SvaraRadera
 2. Vad är det för dryck?

  SvaraRadera
 3. Jaså, Nicke (brodern min)! Ni/du var inte riktigt tillfreds med den gamla Seth? ;)

  Då får vi väl se om det kanske blir en liten snorkig och dryg jäkel-sEt# utav mig i framtiden istället då då.. Kanske till och med blir kapitalist vad det lider? (Muah-ha-ha-ha!)

  till anonym:
  Dryck!?? Ja den enda som jag kan tänka mig (just nu) är en helvetiskt god, mild och fin Single Malt.. ? ... Eller en vanlig Tullamore Dew i alla fall? (Så mås det just nu i alla fall.)

  / sEt#

  SvaraRadera